Kundomdömen

Här visas de tio senast inlagda omdömena. Omdömen utgår ifrån en skala 1-5. Bästa omdöme är 5.

  • 2017-08-10av Bo Rollfelt
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi är mycket nöjda med tillbyggnaden av vårt hus. Kungs- Bo har utfört ett fantastiskt bra jobb med noggranna och duktiga hantverkare. Dom har varit tillmötesgående och lätta att ha att göra med. Gjort allt för att vi skulle bli nöjda och varit noga med att hålla ordning och reda då vi bodde i huset under tiden. Tack till Kungs-Bo Bygg. Vi kan varmt rekommendera dem. Prisvärda.

  • 2017-05-16av Fredrik Biörsmark
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Mycket tillmötesgående och duktiga byggare. De har hålt mig uppdaterad genom hela processen. Vi är supernöjda med våra nya fasad! Tack till Kungs-Bo bygg AB

  • 2017-05-12av Magnus Larsson
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi har anlitat Kungsbo Bygg för en större tillbyggnad av övervåningen i vår villa inklusive nytt tak och nytt badrum. Vi tycker att de har varit pålitliga, lyhörda och allmänt bra att ha att göra med. Vi har uppskattat att de varit engagerade i vårt bygge och kommit med förslag och idéer för ett bättre slutresultat. Vi kan varmt rekommendera dem!

  • 2016-10-21av Bengt Trusell
    4 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Snabba och professionella byggare med bred kunskap. Lätta att få kontakt med. Vi rekommenderar dem till alla med byggplaner.

  • 2016-10-19av Martin Henricson
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Kan varmt rekommendera Kungsbo bygg. Proffsigt bemötande och allt arbete utfördes som avtalat vad gäller pris, tid och konstruktion!

  • 2016-09-06av Mattias
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi anlitade Kungs-Bo Bygg för en tillbyggnad om 32 kvadrat, inklusive gjutning av platta. Tillbyggnaden (som ansluter till befintligt 1-plans radhus) byggdes på ett proffesionellt vis, allt enligt ritning. Dom var lätta att prata med under projektets gång och kom med bra idéer till justeringar av detaljer jag var osäker på, tex för dragningen av el och nätverksuttag. Projektet avslutades väl inom utsatt tid och till överenskommet pris. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd och skulle inte tveka att anlita dom igen!

  • 2015-08-02av Mats Isaksson
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi anlitade Kungs - Bo Bygg AB för takomläggning på vårt hus och är väldigt nöjda med deras arbete och resultatet. De är mycket kunniga och lätta att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera dem!

  • 2015-07-06av Fredrik
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi är mycket nöjda med arbetet som gjorts. Då man bygger till har man inte tänkt igenom allt som skall göras men Benny hade goda lösningar som även visade sig vara mer ekonomiska. Benny var väldigt pålitlig och jag skulle använda kungsbo Bygg igen utan tveka. Jag skulle vilja lägga in bilder som visar resulatet men det verkar inte gå att göra på denna websida.

  • 2014-12-17av Emanuel Ivarsson
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Vi är verkligen jättenöjda med Kungsbo Bygg. Hantverkarna har gedigen yrkeskunskap och delar med sig av den på ett fördelaktigt sätt. Vad de än gjorde så var det det där lilla extra som man själv inte tänkt på. Det gör att man blir riktigt nöjd. Sådant som skulle kunna bli fel togs alltid upp i förväg, så det inte blev fel. Otroligt bra och till ett bra pris. Grymt.

  • 2014-10-23av David
    5 stjärnor

    Omdöme

    Kundens omdöme

    Kungsbo Bygg AB bytte vår träfasad-gavel och målade. De genomförde arbetet mycket effektivt och med mycket bra resultat. Vi rekommenderar verkligen Kungsbo Bygg!

Uppdragsförfrågan